Neem een virtueel kijkje in de wereld van het eerste 3D geprinte huis

19 december 2018 - Weber Beamix - Nieuws

Project Milestone, Zoals het project heet, is een wereldprimeur, omdat het nog niet eerder is voorgekomen dat er een bewoonbaar huis is gemaakt, dat voldoet aan alle bouwschriften. Een echte innovatie die de komende decennia veranderingen met zich mee zal brengen in de bouwsector! Daarom kan Project Milestone worden beschouwd als een echte mijlpaal. Niet alleen als het gaat om de technologie en de bouwers, maar ook met betrekking tot ontwerp, de gemeente, de toekomstige bewoner en de verhuurder.

Wanneer de eerste bewoner de sleutel ontvangt in 2019, is er een huis dat aan de nieuwste behoeften van comfort voldoet. Duurzaam en energiezuinig is, maar ook comfortabel, licht en stil. En in een fantastische bosrijke natuurlijke omgeving. U kunt nu ook een virtuele tour nemen van Project Milestone. Op dit moment gaat het om een tour van het eerste huis dat gebouwd gaat worden. 

Nieuwsgierig hoe de eerste 3D geprinte huis er uit komt te zien? Klik hier Wil je meer weten over project Milestone? Kijk dan op www.3dprintedhouse.nl 

Meer publicaties