Weber Beamix

Weber Beamix
Hastelweg 161
5652 CJ Eindhoven
+31(0)40 259 79 11
info@weberbeamix.nl
www.weberbeamix.nl

Productgroepen
Gevel
Buitengevelisolatie
Beton
Vloeren
Tegelen
Waterdichting & reparatie
Stucen
Hulpstoffen

Met meer dan 125 medewerkers en vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Gorinchem kent Weber Beamix sinds 1965 een rijke historie als toonaangevend producent & leverancier aan de woning- & utiliteitsbouw, de industrie en de civiele bouw. 

Naast de bekende geel -groene bulksilo’s op de bouwplaatsen zijn onze producten in verpakte vorm in de bouwmaterialenhandel en de “Doe het Zelf’’ te vinden. Weber Beamix maakt sinds 2008 deel uit van Saint-Gobain, de grootste en oudste producent en distributeur van bouwmaterialen ter wereld. 

Dicht bij onze klanten zijn 

Een netwerk van flexibele en geografisch goed gelegen fabrieken om onze producten & diensten toegankelijk te maken. Een zeer goede kennis van wat onze klanten doen, om beter te kunnen voldoen aan hun behoeften. Betrokkenheid van klanten bij het innovatieproces, waardoor efficiëntie, kwaliteit en competitiviteit is gegarandeerd. 

Bruikbare innovaties

Focus op oplossingen in plaats van producten ondersteund door diensten. Eenvoudig toe te passen producten om het gemak en de productiviteit op de bouwplaats te vergroten. Polyvalente oplossingen om de logistieke te vereenvoudigen. Goede trainingprogramma’s voor onze klanten

Milieuvriendelijk ondernemen

Producten gemaakt van veilige grondstoffen. Beperkt wegverkeer, dankzij de goede geografische spreiding van onze fabrieken. Complete gevelisolatiesystemen om het energieverbruik te beperken. Een industrieel proces met een laag energie- en waterverbruik.