Sto Isoned

Sto Isoned
Lingewei 107
4004 LH Tiel 
+31(0)344 62 06 66
info.nl@sto.com
www.sto.nl

Producten

  • Gevelisolatie systemen
  • Gevelbekleding
  • Akoestische plafondsystemen
  • Gevelverven

Sto streeft wereldwijd naar technologisch leiderschap: Sto is dé partij als het gaat om het ontwerpen en bouwen van duurzame en leefbare omgevingen. Tijdens het bouwproces is er een continu spanningsveld tussen investeringen en esthetiek. Het aandragen van innovatieve oplossingen voor dit spanningsveld is onze uitdaging. 

Als specialist op het gebied van gevelisolatie systemen, streeft Sto Isoned naar een mooiere en energiezuinige gebouwde omgeving. Door hoogwaardige isolatie te combineren met een breed scala aan design opties, komen esthetiek en energiebesparing samen. Met ruim 60 jaar ervaring weet u zeker dat onze buitengevelisolatie systemen de beste kwaliteit hebben: alle onderdelen en materialen vormen samen een nauwkeurig op elkaar afgestemd systeem.

Door ons brede productprogramma hebben wij ook voor elk gebouwtype een pleisterafwerking die past bij het gewenste gevelbeeld, ook met het gepatenteerde en bewezen Lotus-Effect®. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om de gevel een eigen karakter te geven: door het gebruik van diverse technieken en tools kunnen vele patronen, kleuren en gevelaccenten gerealiseerd worden. 

Maar daar houdt ons assortiment niet op: u kunt ook kiezen voor een voorgehangen gevelsysteem, verfsystemen en akoestische plafonds.