Knauf

Knauf
Mesonweg 8-12
3542 AL Utrecht

+31(0)30 247 33 11
info@knauf.nl
www.knauf.nl

Specialisaties
Innovatieve (af)bouwsystemen
Materialen voor nieuwbouw
Materialen voor renovatie
Materialen voor restauratie

In 1965 introduceerde Knauf als eerste mengklare gipspleisters in Nederland. Negen jaar later, in 1974, kreeg Knauf een Nederlandse B.V. Sindsdien heeft het bedrijf zich razendsnel ontwikkeld en bieden we nu een volledig assortiment aan innovatieve afbouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. 

Create Room for Living

Knauf vindt dat iedereen een ideale ruimte verdient om in te wonen, werken of te verblijven. Daarom werken we elke dag aan oplossingen die daaraan bijdragen. In onze bedrijfsfilm geven we een kijkje achter de schermen. En nemen we je mee in onze visie.

Knauf. Jouw ideale ruimte

Daarom werken wij bij Knauf elke dag hard aan oplossingen die daaraan bijdragen: innovatieve (af)bouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. Aan onze expertise bouwen wij al sinds 1932, toen de twee broers Karl en Alfons Knauf het bedrijf Knauf oprichtten. Ruim 50 jaar geleden, in 1965, kwam het eerste Knauf product op de Nederlandse markt. Knauf is nu al tientallen jaren één van de wereldmarktleiders binnen de (af)bouwsector. Duurzaamheid zit in ons bloed. Logisch voor een bedrijf dat haar oorsprong vindt in een natuurproduct: gips. We zijn nog altijd een typisch familiebedrijf, waar alle medewerkers hun hart voor de techniek combineren met kennis van en passie voor gebouwen en diegenen die ze gebruiken.