Keim

Keim Nederland
Dukdalfweg 26
1332 BM Almere
+31(0)36 532 06 20
info@keim.com
www.keim.com

Specialisaties
Buitenmuurverven
Binnenmuurverven
Betonsystemen
Gevelisolatie
Mortels & Spachtels
Natuursteen
Houtsystemen

KEIM Nederland BV is onderdeel van KEIMFARBEN GmbH, producent én leverancier van KEIM producten voor de Benelux. Sinds 1878 heeft KEIM ervaring op het gebied van minerale verfsystemen. In Nederland is KEIM ondertussen meer dan 60 jaar toegepast als verfsysteem op diverse bekende projecten.

KEIM verven zijn minerale verven op basis van silicaat, welke bestaan uit 100 % natuurlijke grondstoffen. KEIM verven zijn damp open, onovertroffen lichtecht en waarborgen een lange levensduur. KEIM heeft een uitgebreid palet producten voor de restauratie van (monumentale) gebouwen, zoals de KEIM silicaat- en kalk verfsystemen, de (hydraulische) mortels en saneerpleisters.

KEIM buitenverven en binnenverven beschikken over een Nature-Plus certificaat, tevens zijn er EPD’s beschikbaar. Het Nature Plus Label geeft aan dat het product natuurlijk is, geschikt is voor gebruik, veilig is voor de menselijke gezondheid en veilig voor het milieu. KEIM verven beschikken over een uitstekend circulair profiel. Zo wordt de CO2 die vrijkomt bij de productie van de verf weer opgenomen uit de lucht bij uitharding, beschikt de productie van KEIM over een gesloten proceswaterkringloop en is verkiezelde KEIM op een minerale ondergrond 100 % samen met deze minerale ondergrond te recyclen.